adick007 872 Napisano 31 Styczeń 2016 Szukam fajnych gierek. Obecnie posiadam Driveclub i Watchdogs. Kiedyś na PS2 miałem GOW 1/2, Burnout, Tekken 5. Teraz ciut starszy zastanawiam się nad The Last of Us, Mortalem X, Project Cars. Ciekawią mnie również gry z ciekawą fabułą i dobrym multi.Biegnij do sklepu po Bloodborne i Wiedźmina! Tylko zawczasu poproś żonę o wyrozumiałość... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 31 Styczeń 2016 Póki co olewam poprzednie tytuły gdyż za dużo w nich znaków zapytania ale tu już jestem pewien że myślę albo o banner saga bądź rebel Galaxy? Co lepsze i ktoś grał aby z 2 zdania o nich napisać ? Odnośnie nowego pana co pyta wyzej... Wal to forum w twoim wypadku, zadaj sobie pytanie w jakie gry lubisz grać, wbij na metacritic odpowiednio przefiltruj i masz wybór około 100 gier z każdego gatunku... Ja na ps3 ogralem około 800 gier na ps4/xone/wiiu już około 250.. Panie masz w czym przebierać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gudlas92 0 Napisano 31 Styczeń 2016 (edytowane) Biegnij do sklepu po Bloodborne i Wiedźmina! Tylko zawczasu poproś żonę o wyrozumiałość... A mogę kupić je nawet jeżeli nie mam żony :biggrin: ?? BB już mam w zamiarze, ale słyszałem że The Lords of The Fallen też ciekawe jest, w dodatku to nasz rodak :) A wieśka 3 kupię dopiero jak 1 i 2 przejdę ;). A coś z dobrym multi? Strzelanki też lubię :) tylko nie wiem czy lepiej BF czy CoD?? I czy znacie jakieś stronki z używanymi pudełkowymi wersjami? Edytowane 31 Styczeń 2016 przez Gudlas92 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek_Red 667 Napisano 31 Styczeń 2016 Z dobrym multi masz do wyboru The Last of Us, GTA 5, Killzone Shadow Fall, BF4, CoD Black Ops 3, Battlefront i pewnie jeszcze kilka innych się znajdzie. Wybór zależy od tego, na co kładziesz największy nacisk. Dla czystego funu bez hardkorowych graczy polecałbym GTA i Battlefronta. Szybkim i dającym sporo frajdy multi może pochwalić się CoD. BF jest nieco wolniejszy, ale to wciąż arcade. Jeśli natomiast zależy Ci na mądrej i planowanej rozgrywce oraz jeśli masz z kim grać, to wybierz TLoU, bądź Rainbow Six Siege, którego nie wymieniłem wcześniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Uki1897 1 Napisano 31 Styczeń 2016 Witam Szukam gierki typu re-volt czy też ModNation Racers , czyli wyścigów samochodowych z możliwością używania broni z trybem split screen na ps4 Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jerezuello 0 Napisano 31 Styczeń 2016 Szybkie pytanko, co wybrać w pierwszej kolejności; dragon age inkwizycje czy od razu zabrać się za swietnego wiesława trzeciego? Ponoć w iknkwizycji wieje nudą lecz z racji że przeszedłem dwie poprzednie części, chciałbym również zaliczyć najnowszą cześć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kentucky 266 Napisano 31 Styczeń 2016 (edytowane) DAI to bardzo dobra gra, Wiesiek 3 to arcydzieło. Obie gry jednak się różnią od siebie. Dragon Age ma podejście do rpg-ów bardziej japońskie. Raczej nie będziesz się nudził bo jest tam co robić, prędzej będziesz narzekać na schematyczność. Side questy nie powalają, choć jest kilka bardzo świetnych i zaskakujących (szczególnie te dotyczące naszych towarzyszy). W najnowszym Dragon age, jest też mnóstwo zbierania, odhaczania punktów na mapach i takiego typowego "czyszczenie" terenu. Walka jest rajcowna i dostarcza sporo frajdy. Ja się bardzo dobrze bawiłem grając w DAI. Kilka słówek o fabule - nie ma co nawet porównywać z Wiedźminem 3. Zakończenie gry jest tylko jedno, to taka typowa walka dobra ze złem, posiadająca jednak kilka mocnych wątków, które są zależne od naszych decyzji. Na twoim miejscu zagrałbym w takiej kolejności (ja tam robiłem). Najpierw Dragon Age: Inkwizycja, potem Wiesiek Trzeci Wielki, dlaczego tak? Bo po Wieśku każdy rpg będzie wydawał Ci się słaby, a Dragon Age według mnie warto zagrać :) Edytowane 31 Styczeń 2016 przez Kentucky Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 31 Styczeń 2016 Witam Szukam gierki typu re-volt czy też ModNation Racers , czyli wyścigów samochodowych z możliwością używania broni z trybem split screen na ps4 Pozdrawiam Nie ma czegoś takiego godnego uwagi... Od siebie polecam twisted metal black z.klasyków ps2 na ps4, bądź zakup wiiu z Mario kart 8 (dla mnie 10/10) oraz fast racing neo a będziesz zachwycony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 1 Luty 2016 Uncharted 4 czy The Division? Chodzi mi głównie o multi. Jest może ktoś kto grał w obie bety i może się wypowiedzieć? Ogrywalem tylko the division i gra się fajnie z tym że jak pvp to tylko to co pokazali w becie w DZ to może się szybko znudzić. Od zawsze byłem fanem multi w Uncharted i to chyba multi w którym spędziłem najwięcej czasu online, szczególnie w 2 cześć. Wiem że obydwie gry jeszcze nie wyszły i ciezko jest stwierdzić jak będzie wyglądał produkt finalny. Uncharted kupię tak czy inaczej tylko pytanie kiedy... Jak bym brał the division to pewnie poczekam z Uncharted aż spadnie z ceny, jak nie to biorę na premierę. D5503@Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siudak83 278 Napisano 1 Luty 2016 Zadałeś pytanie o gry które nie wyszły,później sam sobie odpowiedziałeś na pytanie a na końcu stwierdziłeś,że i tak kupisz obie.Brawo. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 1 Luty 2016 (edytowane) Rozumienie tekstu czytanego się kłania. Ale już nie będę taki i ci uproszcze. Brać the division I czekać pół roku z kupnem uncharted czy nie brać the division i brać uncharted na premierę. Chodzi mi głównie o multi. Wiem że gry nie wyszły dlatego pytam osoby które grały w betę. Warszaffka płonie D5503@Tapatalk Edytowane 1 Luty 2016 przez bany1987 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siudak83 278 Napisano 1 Luty 2016 Skoro gry nie wyszły to skąd ktoś ma wiedzieć. Beta to beta nie wiadomo co będzie w full i jaki będzie end game. Proste. Ale chyba nie dla wszystkich. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 1 Luty 2016 Beta pozwala na wyrobienie sobie opini na temat niektórych aspektów gry, czy gra się miodnie, czy się nie nudzi po kilku dniach, czy mechanika jest ok i jak ktos grał w obydwie bety to chyba może określić które multi mu bardziej podpasowalo i dlaczego. D5503@Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek_Red 667 Napisano 1 Luty 2016 (edytowane) Poczekaj do premiery Uncharted i na pierwsze recenzje. Jak odpuścisz, bo coś Ci się nie spodoba, to The Division też będzie już tańsze pod koniec kwietnia. Edytowane 1 Luty 2016 przez Bartek_Red 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalm86 3 Napisano 7 Luty 2016 Siema możecie polecić mi jakies gry w ktore bede mogl zagrac ze znajomymi na kanapie, nie wazne jaki gatunek bo jak narazie tluczemy tylko w ufc i wormsy:) Moze jest cos w stylu crash team racing lub buzz moze jakias bijatyke, najwazniejsze zeby gra byla grywala i przystepna dla osob ktore pierwszy raz beda w nia graly. Moze to być tytul z cyfrowej dystrybucji lub pudelkowej bez znaczenia pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 7 Luty 2016 Fifa? Monopol? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 7 Luty 2016 Siema możecie polecić mi jakies gry w ktore bede mogl zagrac ze znajomymi na kanapie, nie wazne jaki gatunek bo jak narazie tluczemy tylko w ufc i wormsy:) Moze jest cos w stylu crash team racing lub buzz moze jakias bijatyke, najwazniejsze zeby gra byla grywala i przystepna dla osob ktore pierwszy raz beda w nia graly. Moze to być tytul z cyfrowej dystrybucji lub pudelkowej bez znaczenia pozdro Bier Mortal Kombat ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 7 Luty 2016 Bierz NBA Jam teraz jest za 13,50zł, a w 4 osoby zabawy przy tym kupa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kentucky 266 Napisano 7 Luty 2016 Siema możecie polecić mi jakies gry w ktore bede mogl zagrac ze znajomymi na kanapie, nie wazne jaki gatunek bo jak narazie tluczemy tylko w ufc i wormsy:) Moze jest cos w stylu crash team racing lub buzz moze jakias bijatyke, najwazniejsze zeby gra byla grywala i przystepna dla osob ktore pierwszy raz beda w nia graly. Moze to być tytul z cyfrowej dystrybucji lub pudelkowej bez znaczenia pozdro Trine - co prawda nie grałem, ale ponoć gra idealna w kanapowym co-pie. Od siebie polecam Diablo 3 (Bierz od razu z dodatkiem RoS), luźny hack n' slash, głupia fabuła, ale fun z mordowania mobków i zdobywania legendarnego lootu jest nieziemski. Nie trzeba znać historii poprzednich części itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Even 14 Napisano 7 Luty 2016 Nowy Naruciak :) ja tam uwielbiam nawalać się z najlepszym kumplem przy piwku, a czasami żałujemy, że nie możemy sobie dać po mordzie ( a może i możemy, ale nie wypada xD), więc chociaż wirtualnie pokazujemy jak najchętniej byśmy się poobijali ^^. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tweedier 5 Napisano 11 Luty 2016 Polecacie nowego NFSa? Warto kupic tą grę czy jednak lepiej trzymać kasę na coś lepszego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 11 Luty 2016 Polecacie nowego NFSa? Warto kupic tą grę czy jednak lepiej trzymać kasę na coś lepszego? Po ograniu dema ktore nazwane bylo beta, ja osobiscie poczekam az bedzie do wyrwania za grosze. Nie jest to zla pozycja ale niczym mnie nie przyciagnela. Po nastu godzinach w becie, nie mialem cisnienia na pelniaka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kani 81 Napisano 11 Luty 2016 Najlepsza edycja NBA na PS4 to... ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adick007 872 Napisano 11 Luty 2016 ...2k16 Bezkonkurencyjna! 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kani 81 Napisano 11 Luty 2016 Duża różnica z 2k15? Bo cenowo to różnica 100zł, a ja względem koszykówki bardzo wymagający nie jestem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach