Strife 1353 Napisano 7 Kwiecień 2016 https://www.youtube.com/watch?v=EHa2cTHaEEk Ta gra zapowiada się aż za dobrze, lokację ryją beret, oby nie było jak przed XIII że każdy się zachwycał, a potem kupa. Oby tego nie spieprzyli i będzie to naprawdę jeden z najlepszych Finali. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
j3acek 57 Napisano 7 Kwiecień 2016 w 4,19 minucie jak on tankuje? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 7 Kwiecień 2016 w 4,19 minucie jak on tankuje? Tankuje jak tankuje, mnie bardziej zastanawia technologia błyskawicznego szpachlowania 2cm dziury w karoserii :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grecky 1422 Napisano 7 Kwiecień 2016 Ale bym łyknął remastera tej gry. Za remaster XII dałbym pół wypłaty Może wywołaliście wilka z lasu http://www.ppe.pl/news/42913/gracze-chca-wierzyc-w-ten-tytul-final-fantasy-xii-hd-nadciaga.html 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adick007 872 Napisano 7 Kwiecień 2016 Mam nadzieję, że tym Demon's w komentarzach też wywołam wilka ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 7 Kwiecień 2016 Dwa stare gameplay'e sprzed 7 miechów, jeśli to naprawdę doszlifują to będzie miazga, chociaż i tak wygląda cholernie ładnie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
schranz 488 Napisano 9 Kwiecień 2016 Nie wiem, na gameplayach wygląda zajebiście ale demka jakoś mi nie podeszły . Mimo wszystko mam straszny sensyment do tej serii, wystarczy mi popatrzeć jak biegają sobie chocobo i wiem że i tak kupie choć nie do końca jestem przekonany do tej gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 9 Kwiecień 2016 2:16 czy tam gra się Ignisem czy to jakiś specjalny atak czy coś? Bo za cholerę nie wiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redo 530 Napisano 9 Kwiecień 2016 Pewnie pokazana tylko sama animacja. Nie potwierdzali przypadkiem, że gra się wyłącznie Noctisem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 9 Kwiecień 2016 Jeśli potwierdzili, to umknęło to mojej uwadze, ale może będzie mały zaskok i w "prawdziwym FF XV" będzie taka możliwość. Dowalili ze swoim eventem, więc można jeszcze paru niespodzianek oczekiwać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adick007 872 Napisano 9 Kwiecień 2016 Skoro tyle powrotów do dobrych, prawdziwych Finalów, to ciekawe jaki wynalazek w XV nam zaoferuje Cid :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redo 530 Napisano 10 Kwiecień 2016 Nowe informacje ujawnione w rozmowie z serwisem JeuxVideo: -Trudno jednoznacznie stwierdzić ile osób pracuje nad Final Fantasy XV, ale twórca szacuje, że około 300 deweloperów tworzy tytuł. -Tabata również nie potrafi dokładnie określić dokładnego stopnia rozwoju prac nad pozycją, ale etap jest na tyle zaawansowany, że autorzy mogli ogłosić datę premiery. Faza lokalizacji na różne języki została już zapoczątkowana. -W tytule pojawią się mniej filmowe przerywniki, ponieważ Square Enix postanowiło stworzyć pełnometrażowy film fabularny Kingsglaive. -W tej chwili zespół ciężko pracuje nad zbalanoswaniem pozycji i takimi szczegółami jak ilość zdobytego doświadczenia, progresja konieczna do zdobycia nowego poziomu, balansowaniem mocny poszczególnych broni i szybkością animacji ataków. Inżynierowie pracują nad optymalizacją, a artyści skupiają się na polerowania oprawy. -Deweloperzy pracują również nad optymalizacją klatek na sekundę. Ich zadaniem jest znalezienie kompromisu pomiędzy tym co widzimy na ekranie, a okiełznaniem fps-ów. -Najważniejszym elementem dla twórców jest upewnienie się, że gra nie utraci swojego ducha. -W tytule nasz pojazd może latać, ale nie od początku. Gdy już to będziemy mogli zrobić, to jeden klawisz zamieni maszynę.-Wszystkie szczegóły dotyczące DLC poznamy latem. Twórcy chcą za pomocą dodatkowych opowieści rozszerzyć naszą przyjemność z gry. Square Enix nie chce zwykłych dodatków, a elementów, które faktycznie zadowolą graczy.-Tabata jest zainteresowany przygotowaniem wersji na PC po stworzeniu edycji na konsole, ponieważ chciałby osiągnąć nowy poziom technologiczny. Twórca nie ukrywa, że z powodu ograniczeń konsolowych jego zespół nie mógł zająć się niektórymi elementami. Trzeba jednak wziąć pod uwagę, że nową edycję trzeba tworzyć od podstaw i na początku należy sprawdzić dokładnie wszystkie technologie, które można użyć do przygotowania tytułu. Nie byłby to prosty port wersji konsolowej. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adick007 872 Napisano 10 Kwiecień 2016 Czyli wersja na PC wyjdzie około 2027 roku :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 10 Kwiecień 2016 Po za tym zagramy w remaster na ps5 :yes: Chyba największym wynalazkiem Cid'a będzie Cidney, coś mi się wydaje że staruszek Cid pokażę się na parę chwil i przekaże interes wnusi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 13 Kwiecień 2016 http://www.pssite.com/news/49146/samochod-noctisa-z-gry-final-fantasy-xv-bedzie-potrafil-latac.html "News" że tak napiszę ze środka dupy. :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adick007 872 Napisano 13 Kwiecień 2016 Na zwiastunie uniósł się nad ulicę i po sekundzie skończył się zwiastun. Oby nie było tak, że po wzbiciu się w powietrze odrazu wyświetli się mapka "wybierz cel szybkiej podróży"... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vann 327 Napisano 15 Kwiecień 2016 Nie będzie. Wszędzie będziemy musieli dolecieć sami. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 15 Kwiecień 2016 Ja chcę żeby były jakieś uber bronie czy przedmioty które można tylko zdobyć na złotym chocobosie, lub w jakiś inny przegięty sposób :yes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 18 Kwiecień 2016 Ja bym chciał, żeby najlepsze bronie nie zapewniały zwycięstwa z każdym. Niech to będzie coś bez czego nie będziemy mieli najmniejszych szans z opcjonalnymi bossami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 20 Kwiecień 2016 http://www.pssite.com/news/49288/juz-jutro-kolejny-pokaz-final-fantasy-xv.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 21 Kwiecień 2016 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 26 Kwiecień 2016 https://www.youtube.com/watch?v=MRzeYg2Q5eY 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 3 Maj 2016 (edytowane) http://www.pssite.com/news/49535/ekipa-final-fantasy-xv-pracuje-w-pocie-czola-i-zaczyna-sie-tym-chwalic-na-twitterze.html Edytowane 3 Maj 2016 przez Strife Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 8 Maj 2016 Skrót eventu Plus mały, acz sympatyczny bonusik. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 17 Maj 2016 (edytowane) Wygląda naprawdę dobrze, czary, a raczej itemy, bo dla mnie tak to wyglada cieszą oko, oby tylko muza nie była z gry bo jest koszmarna, może im się jednak uda stworzyć grę z dusza prawdziwego Finala. Edytowane 17 Maj 2016 przez Strife 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach