mikelsgrom1 166 Napisano 7 Kwiecień 2016 Ziomki poziomki, wchodzę w stan mojego zamówienia na empik.com i co? Planowana data dostarczenia: 13 kwietnia 2016 - 14 kwietnia 2016 No ja mówię (w myślach, bo w pracy byłem nie?) co kurva? Szybko piszę wiadomość. W odpowiedzi dostałem "Pragnę poinformować, że dopiero 12 kwietnia będziemy mogli wysłać produkt z Magazynu. Wcześniej niestety nie zostanie do nas dostarczony, dlatego dopiero wtedy mamy możliwość wysyłki. Do tej daty należy doliczyć maksymalnie 2 dni na dostawę zamówienia. Zakup przedpremierowy uprawnia do skorzystania z atrakcyjniejszej ceny. (...)" Mam nadzieję, że to kolejny przykład braku wiedzy ludzi siedzących po drugiej stronie i we wtorek włożę płytę do napędu. Chociaż fragment o atrakcyjniejszej cenie mnie szczerze rozbawił. Empik i atrakcyjna cena XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD #nie ale za Gears of War po 99zł za premierę to ich szanuję. Aż sam napisałem teraz do sklepu gdzie zamówiłem. Niby wysyłają dzień przed, ale wole się upewnić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 7 Kwiecień 2016 Czy ja dobrze widzę? W PSStore nie ma do kupienia osobnego Season Passa? Jak myślicie jak to będzie z bazą graczy? Ktoś zagości na dłużej czy tylko jedno przejście i sprzedajecie/odkładacie na półkę? Tak się zastanawiam jak to będzie... w BB już prawie nikogo nie ma. W Bloodborne nikogo nie ma? A na jakim lvl jesteś? Ja jak gram i trzymam się tak do 100 lvl czy max 120 to ciągle widzę "duchy" innych graczy. Przywoływanie to też żaden problem. Widzę, że powoli z Bloodborne robi się taki sam zabieg jak z Shadow Fall. Niby nikt nie gra, a jak odpalam to pełne składy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ivraas 53 Napisano 7 Kwiecień 2016 (edytowane) Mam nadzieję, że to kolejny przykład braku wiedzy ludzi siedzących po drugiej stronie i we wtorek włożę płytę do napędu. Chociaż fragment o atrakcyjniejszej cenie mnie szczerze rozbawił. Empik i atrakcyjna cena XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD #nie ale za Gears of War po 99zł za premierę to ich szanuję. Z empiku to się nie zamawia, z nimi zawsze są problemy. Na gram.pl też zawsze po premierze się dostaje... Wolę dać pare złotych więcej i mieć grę szybciej. Sam zamówiłem z Euro, zobaczymy jak im idą wysyłki, teoretycznie jutro musieli by dostać grę na magazyn, powinni w poniedziałek wysłać, żebym we wtorek już odebrał paczkę. Tak to normalnie działa. Ja myślę, że jak gra będzie tak dobra jak Demons Souls czy Dark Souls to ludzie przestaną grać w DS2, nie wiem jak z BB, ale bardzo prawdopodobne. Jest na bank dużo więcej fanów DSów niż BB, tym bardziej że za chwilę premiera. To też prawda z tymi fanami, ale mimo wszystko baza na konsolach że tak powiem, nie jest zbyt trwała w uczuciach... W Bloodborne nikogo nie ma? A na jakim lvl jesteś? Ja jak gram i trzymam się tak do 100 lvl czy max 120 to ciągle widzę "duchy" innych graczy. Przywoływanie to też żaden problem. Widzę, że powoli z Bloodborne robi się taki sam zabieg jak z Shadow Fall. Niby nikt nie gra, a jak odpalam to pełne składy. Na jednej postaci jestem w ng+3 180lvl Na drugiej koło 70, ale ostatnio nie miałem ps+ wykupionego. Tak ze dwa miechy temu miałem spore problemy żeby komuś dopomóc przy jakimś bossie coop/pvp, co przy premierze dodatku nie miało miejsca. Eh... wiadomo jak te połączenie w BB funkcjonuje. Edytowane 7 Kwiecień 2016 przez Ivraas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 7 Kwiecień 2016 Panie...na 180 lvl to nikt postaci nie robi. Jak w każdych Soulsach społeczność zatrzymuje się na jakimś poziomie i tak już zostaje. W np pierwszym Dark Souls było to 120 lvl jak w Bloodborne, w Dark 2 150 lvl. Wyżej nie ma co postaci robić bo robią to ludzie dla trofików by zbytnio się nie męczyć, a chcą coś zdobyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ivraas 53 Napisano 7 Kwiecień 2016 To moja pierwsza postać, a nie było co z krwią robić to waliłem w poziom ;PZresztą to ng+++, więc to chyba nic dziwnego...Sęk w tym że jak byłem te dwa miechy temu to miałem niższy poziom i też ciężko było kogoś znaleźć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
j3acek 57 Napisano 7 Kwiecień 2016 Panie...na 180 lvl to nikt postaci nie robi. Jak w każdych Soulsach społeczność zatrzymuje się na jakimś poziomie i tak już zostaje. W np pierwszym Dark Souls było to 120 lvl jak w Bloodborne, w Dark 2 150 lvl. Wyżej nie ma co postaci robić bo robią to ludzie dla trofików by zbytnio się nie męczyć, a chcą coś zdobyć.akurat w Bloodborne miałem w tym tygodniu na ng+ 245lv i jakoś w dodatku miałem i ludzi do pomocy i pomagalem innym bez problemów A w ds2 też miałem wysoki lv jak grałem i to samo bez problemów miałem graczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Silvena 142 Napisano 8 Kwiecień 2016 Ziomki poziomki, wchodzę w stan mojego zamówienia na empik.com i co? Planowana data dostarczenia: 13 kwietnia 2016 - 14 kwietnia Zamówiłam tam tylko dlatego, że miałam niewykorzystane te 120 zł, które dawali jak się pomylili z ceną Mad Maxa w zeszłym roku. Jeśli faktycznie dostanę grę po premierze to już nigdy nic u nich nie zamówię w preorderze. Wiem, że empik i empik.com to osobne podmioty, ale kurde, większość sklepów wysyła przed premierą/w premierę mają na półkach, a oni dopiero 12-ego będą mieć grę na magazynie? Śmiechu warte... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grecky 1422 Napisano 8 Kwiecień 2016 Nie no, nigdy nie dostalem w empiku przesylki po premierze. Kilka razy zdarzylo sie ze byla w salonie wczesniej i wystarczylo zagadac by ja wydali przed premiera. Nie ma co panikowac, a przynajmniej do poniedzialku jezeli status sie nie zmieni : ) Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Graczdari 21 Napisano 8 Kwiecień 2016 Już mamy Gra jest w Gliwicach (ARENA) za 20 minut będzie w EC (Gliwice) a potem dalej Rybnik, Jastrzębie i Bielsko www.powerplay.com.pl Ta dostawa z UK, wiec gra PL + nie obowiązuje embargo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 8 Kwiecień 2016 Czyli jak kupie grę w UK to mam ja po polsku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Graczdari 21 Napisano 8 Kwiecień 2016 Dokładnie ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grecky 1422 Napisano 8 Kwiecień 2016 Jak za 5 godzin bedzie w Gdansku to biore 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ivraas 53 Napisano 8 Kwiecień 2016 No nieźle, jak zwykle pre orderowcy dostają ostatni, nie dość że cały ten szajs z youtuberami to jeszcze teraz gry już latają po sklepach. Anuluje pre order, granie w tą grę jako ostatni nie ma sensu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikelsgrom1 166 Napisano 8 Kwiecień 2016 A tam. Trzeba mieć po prostu sprawdzony sklep. Ja się właśnie dowiedziałem, że będę miał na premierę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wypizdzisko 44 Napisano 8 Kwiecień 2016 W Polsce już macie tak szybko swoje wersje ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SajmonLDZ 6 Napisano 8 Kwiecień 2016 W saturnie albo media markt ktoś widział już? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adick007 872 Napisano 8 Kwiecień 2016 Ludzie, kupicie we wtorek i chyba nie umrze nikt z tego powodu? Czytam te ostatnie posty i dochodzę do wniosku, że chyba żadnych zmartwień i problemów poza premierą gry nie macie :-) 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 8 Kwiecień 2016 (edytowane) Co ci przeszkadza że ktoś chce szybciej grać, jest weekend dla niektórych to jedyny czas na gry wcale się nie dziwię że niektórzy szukają już teraz. Edytowane 8 Kwiecień 2016 przez shemaforash 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adick007 872 Napisano 8 Kwiecień 2016 Nie napisałem nigdzie, że mi to przeszkadza. Jedynie dziwi. Zaraz u większości uruchomi sie "syndrom typowego Polaka marudy" czyli: skoro gra ma premierę 12 kwietnia to dlaczego do kur*y nędzy ch*ja wafla w sku*iałych sklepach nie ma tej gry kilka dni wcześniej?! Ch*je, dz*wki i tym podobne epitety. Przy każdej premierze to samo. Nie przeszkadza mi to, ale bardzo dziwi... 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 8 Kwiecień 2016 Skoro premiera jest 12 to nie ma co drzeć łacha i trzeba poczekać, zapewne większość z Was nie ma tych 10 lat i nie robi z powodu poczekania kilku dni tragedii. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adick007 872 Napisano 8 Kwiecień 2016 Jednak robią :-) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SajmonLDZ 6 Napisano 8 Kwiecień 2016 Kto tu robi tragedie? Nie widzę ani jednego takiego posta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adick007 872 Napisano 8 Kwiecień 2016 No nieźle, jak zwykle pre orderowcy dostają ostatni, nie dość że cały ten szajs z youtuberami to jeszcze teraz gry już latają po sklepach. Anuluje pre order, granie w tą grę jako ostatni nie ma sensu.Choćby tu.Granie w tą grę traci sens, gdy się ją dostanie w dniu premiery, a nie wcześniej? Naprawdę śmieszne. Ivraas, uzasadnisz dlaczego to nie ma sensu? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 8 Kwiecień 2016 ...Anuluje pre order, granie w tą grę jako ostatni nie ma sensu. Dobre to... A jaka jest różnica między graniem jako pierwszy a jako ostatni? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 8 Kwiecień 2016 (edytowane) Wlasnie odebralem swoja kopie, ale bedzie giercowane w ten weekend, oj bedzie. Oczywiscie na dzien dobry wita nas patch, na szczescie szybko idzie. Edytowane 8 Kwiecień 2016 przez One Post Man Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach