Michalx2204 103 Napisano 18 Grudzień 2012 (edytowane) Grę może 20 minut temu skończyłem. Niestety albo nacisnąłem przypadkowo :cicle: albo nie wczytała mi się scena PRZED końcowa :) Fałszywy Joker i śmierć Talii. Ale patrząc ogólnie to gra bardzo wciągająca i nie długa (dla mnie +). Edytowane 18 Grudzień 2012 przez Michalx2204 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kentucky 266 Napisano 20 Grudzień 2012 Chciałbym zadać kilka pytań dla tych co grają, lub już jakiś czas przeszli grę Batman: Arkham City, bo przymierzam się do zakupu, no ale wypadałoby zapytać o zgodę portfela, jednak to już inna bajka ;) 1) Grafika dupę urywa? Na ile byście ja ocenili w skali 1 - 10? (dla mnie nie jest to ważne, ale pytam z ciekawości) 2) Ile czasu zajmie mi cały wątek fabularny i misje poboczne? 3) Dlaczego gra jest warta uwagi? Za każdą normalną i przede wszystkim pomocną odpowiedź wynagrodzę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stey 60 Napisano 20 Grudzień 2012 1) dupy nie urywa jak w Uncharted, ale jest bardzo ładna. 2) Wydaje mi się, że coś koło 10h główny wątek + 1h na zadania poboczne 3) Jest warta uwagi za swój genialny i dynamiczny system walki, za świetnego Jokera i Batmana i za ogólny klimat. Mnóstwo superłotrów ze świata gacka. Ogólnie polecam. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 20 Grudzień 2012 1. Grafika 9/10 mimo że nie zwracam na to tak uwagi...dla mnie fabuła jest najważniejsza... 2. Wszystko zależy od Twojego podejścia...ja mam obecnie jakieś dwadzieścia pare godzin i jestem może w połowie...ale ja to latam i robie questy poboczne,szukam znajdziek i expie... 3. Gra jest warta uwagi z tego względu żeeee....ma świetna fabułę, postacie, ładnie wszystko się ze sobą zgrywa, jest spory otwarty świat wypełniony możliwościami/znajdźkami/questami pobocznymi, spotkasz w nim mase postaci z uniwersum DC, gra ma przekozacki system walki + dwie grywalne postacie które różnią się od siebie gadżetami i sposobem walki ( no i fabułą która się uzupełnia ). Najwięcej z tej gry wyciśniesz jak najpierw przejdziesz Arkham Asylum ponieważ są wątki które są ciągniętem potem w Arkham City... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DoV 101 Napisano 20 Grudzień 2012 (edytowane) 1. 7/10, przyzwoity poziom. 2. http://howlongtobeat...php?gameid=1652 3. Batman, system walki, Batman, możliwość przejścia na kilka sposobów (skradanka, na pałe etc), Batman, zabawki którymi możemy wykańczać przeciwników, Batman,, system zagadek, Catwoman i prawie zapomniałem Batman. Edytowane 20 Grudzień 2012 przez DoV 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 20 Grudzień 2012 I zapomniałeś dodać chyba Talia al ghul ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AXA 234 Napisano 20 Grudzień 2012 I zapomniałeś dodać chyba Talia al ghul ;D A ja lubię Harley Quinn i te jej teksty jak Batman polegnie :laugh: choć Joker'a nikt nie pobije Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Tommy13_ 67 Napisano 20 Grudzień 2012 A ja lubię Harley Quinn i te jej teksty jak Batman polegnie :laugh: choć Joker'a nikt nie pobije No, postać Jokera w tych grach to dla mnie mistrzostwo i w Arkham Asylum i Arkham City, bardziej świrniętego bohatera w grach nie widziałem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzczepanSzczur 14 Napisano 21 Grudzień 2012 Zapomnieliście o najważniejszym... ... dekolt Catwoman i jej "wyginamśmiałociało" :banana: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek_07 170 Napisano 21 Grudzień 2012 (edytowane) Zapomnieliście o najważniejszym... ... dekolt Catwoman i jej "wyginamśmiałociało" :banana: ... chyba jednak przegrywa z pupą Talii Edytowane 21 Grudzień 2012 przez Przemek_07 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 22 Grudzień 2012 Najlepsza gra na podstawie filmu i komiksu. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkShadowPL 306 Napisano 22 Grudzień 2012 Czy te wszystkie 400 zagadek również trzeba zebrać w NG+ ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 22 Grudzień 2012 One zostają, jak w ng zebrałeś np. 350 to w ng+ zostanie tylko 50 do zebrania. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Castiel 262 Napisano 22 Grudzień 2012 (edytowane) Czy te wszystkie 400 zagadek również trzeba zebrać w NG+ ?? Poprawka - 440 - ja mam prawie 300 dopiero. Jest kilka zagadek z którymi mam problem. Edytowane 22 Grudzień 2012 przez Castiel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tata_arek 79 Napisano 22 Grudzień 2012 Nie trzeba ich zbierać w NG+ jeśli zebrałeś wcześniej. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkShadowPL 306 Napisano 23 Grudzień 2012 Poprawka - 440 - ja mam prawie 300 dopiero. Jest kilka zagadek z którymi mam problem. Polecam http://www.gamesradar.com/batman-arkham-city-riddler-guide/ rewelacja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AXA 234 Napisano 23 Grudzień 2012 (edytowane) o to fajnie bo mi zostało już tylko kilkanaście i to te z wyzwań batmana bo trofea i zagadki mam wszystkie. A w NG+ raczej już by mi się ich od nowa nie chciało zbierać ;] Edytowane 23 Grudzień 2012 przez AXA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek_07 170 Napisano 23 Grudzień 2012 A ja was podziwiam, bo mimo że jestem fanem Batmana od wczesnych lat dziecinnych to starczyło mi samozaparcia jedynie do ukończenia fabuły :happy: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 23 Grudzień 2012 Po skończeniu fabuły będę mógł sobie swobodnie polatać i porobić misje poboczne? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tobi1989PL 49 Napisano 23 Grudzień 2012 Po skończeniu fabuły będę mógł sobie swobodnie polatać i porobić misje poboczne? ;) Jak najbardziej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Castiel 262 Napisano 23 Grudzień 2012 (edytowane) Pograłem dzisiaj kilka godzin i mam już ponad 380. Zaczynało mi się wszystko zlewać. EDIT: Riddler pokonany. Zakładnicy uwolnieni. Do końca zostało mi jakieś 30 zagadek łącznie z tymi polegającymi na eliminacji przeciwników. Nastrajałem się na platynowanie tej gry, ale jak pograłem dłużej w trybie challange to mnie to ostro zniechęciło. Edytowane 24 Grudzień 2012 przez Castiel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kitana 9 Napisano 25 Grudzień 2012 A ja nie czaje czym wy sie jaracie w tym systemie walki? Dla mnie to jakas porazka... zwykle mashowanie kwadratu i co jakis czas wciskanie trojkata, mozna zamknac oczy i grac -.- Nie rozumiem tego zachwytu, moze mi ktos to wytlumaczyc ? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vasyndrom 56 Napisano 25 Grudzień 2012 Czego w systemie Freeflow nie rozumiesz? Jesli caly czas mash'ujesz kwadrat (zwykly cios to 10pkt) to ilosc punktow po zakonczeniu walki bedzie znikoma nawet multiplier x200 Ci nie da dobrego wyniku. Polecam caly czas mashowac kwadracik przy przeciwnikach ktorego zwyklym ciosem nie tkniesz nawet :> Pozatym walic calutki czas w kwadrat w Batmanie to jak masho'wac go w God Of War. Da sie tak przejsc gre z duzym samozaparciem ale gdzie tu jakas kreatywnosc i radosc z gry? Sent from my iPhone using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 25 Grudzień 2012 A ja nie czaje czym wy sie jaracie w tym systemie walki? Dla mnie to jakas porazka... zwykle mashowanie kwadratu i co jakis czas wciskanie trojkata, mozna zamknac oczy i grac -.- Nie rozumiem tego zachwytu, moze mi ktos to wytlumaczyc ? ;) Jak tylko wciskasz kwadrat to nie nasz problem System walki jest prosty a zarazem genialny. Nie to co w Assasins(a w szczególności AC3) gdzie faktycznie jest efektowny,ale zrobiony pod inwalide Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 25 Grudzień 2012 Owszem ale sam kwadrat nie daje tyle radości co podejście kreatywne. Przyciąganie przeciwnika, batarang, wybuchowy żel, wykorzystanie elementów otoczenia to tylko część z możliwości. Jeśli w ten sposób będziesz walczył to gwarantuję że banan nie zejdzie ci z twarzy. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach