Skocz do zawartości
Drozda

Jaką grę wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli masz z kim przejść Dying Light to polecam to całą grę przeszedłem w coopie i naprawdę daje dużo frajdy natomiast Evil na ciężkim poziomie trzeba kombinować a historia lekko ryjąca beret w postaci horroru.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja z tych gierek wybrałem Mordered - zapowiada się bardzo fajnie a i cena świetna, szczególnie z Plusem. Rocket League chyba nie trzeba przedstawiać, spędziłem przy tej gierce dziesiątki godzin i ani jednej nie żałuje, brać i grać! ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaginięcie Ethana Cartera czy Murdered: Śledztwo zza grobu, obie gry w promocji i zastanawiam się którą wybrać?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaginięcie Ethana Cartera czy Murdered: Śledztwo zza grobu, obie gry w promocji i zastanawiam się którą wybrać?

Wolisz zwiedzać + rozwiązać parę zagadek (Ethan), czy rozwiązywać zagadki i odkrywać fabułę (Murdered)?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie pytanie, co do Driveclub w promocji... otóż mam pełną wersję pudełkową, czy jak kupię tą która jest teraz na promocji https://store.playstation.com/#!/pl-pl/gry/pe%c5%82na-wersja-playstationplus-driveclub-i-przepustka-sezonowa/cid=EP9000-CUSA00003_00-XXDRIVECLUBPSUSPto mogę sprzedać bądź wymieniać pudło, czy raczej bez full gry nic mi ten zakup nie da? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie pytanie, co do Driveclub w promocji... otóż mam pełną wersję pudełkową, czy jak kupię tą która jest teraz na promocji https://store.playstation.com/#!/pl-pl/gry/pe%c5%82na-wersja-playstationplus-driveclub-i-przepustka-sezonowa/cid=EP9000-CUSA00003_00-XXDRIVECLUBPSUSPto mogę sprzedać bądź wymieniać pudło, czy raczej bez full gry nic mi ten zakup nie da? :)

Jesli w ramach tego bylo w pudle miales:

• 78 tory w sześciu zachwycających sceneriach: Szkocji, Kanadzie, Norwegii, Chile, Indiach oraz Japonii.

• Ponad 50 najlepszych samochodów na świecie.

• Ponad 50 rodzajów zawodów w trybie kariery offline Tour dla jednego gracza.

• Dodatkowe auta i zawody Tour do pobrania za pośrednictwem PlayStation®Store bez dodatkowych kosztów.

To ta wersja to jest pelniak taki jak w pudle + przepustka sezonowa.

Wiec po zakupie spokojnie bedziesz  mogl pudlo sprzedac. Jedyny chwyt polega na tym ze zgodnie z opisem jest to oferta na wylacznosc  dla subskrybentow PS+ co oznacza jak sie domyslam ze trzeba miec aktywnego plusa aby moc z niej skorzystac a potem gra jest Twoja na zawsze. (PS+ dalej wymagany do online).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jest może ktoś kto miał pudło i skorzystał z tej oferty sklepu i może się wypowiedzieć? bo nie chcę gafy walnąć :) z góry dzięki 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest dokładnie tak jak pisze Mag. Miałem pudło, później kupiłem wersję ps+ z przepustką sezonową i wszystko było ok. Jedyny miniproblem to to, że będziesz musiał grę ściągać jeszcze raz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dodatek do Wieśka jest tak dobry, że dla niego na pewno kupiłabym drugi raz podstawkę :)

Jednak uległem :D

I w tym samym czasie wrzuciłem limity na kartę bo wydałem w tym miesiącu stanowczo za dużo  XD...(Destiny, Uncharted, PS Plus, Wiesiek)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Star wars vs destiny?

gram glownie multi singiel mnie nie interesuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem zdecydowanie Destiny, choć z SW miałem kontakt raczej przelotny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli masz z kim grać to Destiny, samemu poczujesz monotonie. Star Wars jeżeli grasz sam. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Star wars vs destiny?

gram glownie multi singiel mnie nie interesuje.

ani jedno ani drugie, jeśli jednak się upierasz to Destiny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie upieram sie ale nie widze innych alternatyw,jezeli chodzi o multi dwa najpopularniejsze czyli bf i fifa  mam juz mocno ograne wiec szukam czegos innego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie upieram sie ale nie widze innych alternatyw,jezeli chodzi o multi dwa najpopularniejsze czyli bf i fifa  mam juz mocno ograne wiec szukam czegos innego.

Jak masz z kim grać to weź Destiny, a jak wolisz biegać sam to CoD'a...
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak masz z kim grać to weź Destiny, a jak wolisz biegać sam to CoD'a...

Do Destiny to trzeba mieć ekipę znajomych. Przynajmniej 5 osób by móc zrobić raid. Sprawdź Killzone Shadow Fall. Na płycie gra kosztuje śmieszne pieniądze, ale multi - jest niesamowite.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

alternatyw jest całkiem sporo. Jeśli rzeczywiście nie zamierzasz upierać się przy destiny/SW:B to dobrze, bo żadna z tych gier nie jest dobra.

Wypróbuj tegorocznego Call Of Duty Black OPS3 - o ile fabuła, tryb zombie to dno, tak multi jest naprawdę na wysokim poziomie w tej części i potrafi wciągnąć. Do tego można grać bez względu na to czy masz znajomych akurat czy nie.Cena już spadła do około 150-160 złotych, także to powinno też być zaletą :D

Ewentualnie Killzone Shadow Fall: gra kosztuje na płycie teraz grosze.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bloodborne vs Battlefront ?

Gry inne bajki, ale tych nie mam. Jak narazie przemawia za mną bardziej Battlefront- dłuższa żywotność tytułu. BLoodborne`a obawiam się, że przejdę i zostanę na głodzie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bloodborne zapewni Ci więcej emocji niż Battlefront. Gra jest mega jednak jeżeli nie grałeś w nic od From Software to pierwszy kontakt może zaboleć.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Paniwie dziś jadę po Killzone SF ale pomyślałem, że może warto coś innego zakupić.

Gry które obecnie posiadam to:

45d24845455cbb0593e287af53ece257.jpg

Gry typu DC, The Last of US, GTA V, BB, AC S ograłem i sprzedałem.

Myślałem nad The Order 1886 ale w starciu z Killzone to chyba nie warty jest uwagii. Jest jeszcze Destiny w full wersji ale nie wiem co lepsze...

Są jakieś fajne tytuły godne polecenia?

Już tyle gier się przewineło w moim przypadku, że chyba ciężko będzie coś znaleźć :)

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez Kolos28

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wolf z dadatkiem, obie części Metra, InFamous z dodatkiem, Tearaway, AC Black Flag z dodatkiem (gierka z przełomu PS3/PS4, ale bardzo udana) z cyfrówek masz Life is Strange, EGGTR, Ethan Carter, Rayman, Soma...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Metro lepsze od Killzone?

Tearaway dziś również kupuję

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Metro lepsze od Killzone?

Tearaway dziś również kupuję

Killzone ma niezłe multi i średni (fabularnie) singiel. Metro nie ma multi (i bardzo dobrze), ale ma niezły i klimatyczny singiel na wiele godzin. No i Metro Redux to dwie części - 2033 i Last Light. To się akurat opłaca kupić na Storze, bo jest w promo za ~68zł. Naprawdę świetna cena za dwie porządne gry...

PS. Na Storze masz dema obu części Metra - sprawdź sobie :)

Edytowane przez kloose
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi