Żywy 690 Napisano 15 Październik 2013 Ta, a wiosna dowiemy sie, ze wersji na PS3/X360 w ogole nie bedzie, jedynie na next-geny i PC ;) IMO bardzo dobra decyzja, skoro chca dopracowac wersje na PS4/X1 to niech tak bedzie, nie ma chyba nic gorszego niz zrushowany produkt a potem patchowanie przez okragly rok, nie potrzebne nam drugie EA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vincent 408 Napisano 15 Październik 2013 (1080p@60FPS). Powodzenia. Gdyby gra miała chodzić w podanych przez ciebie parametrach to by to po prostu dziś ogłosili skoro tego nie zrobili to znaczy że nie dają rady i tyle. Data jest przesunięta tylko i wyłącznie z powodu Gta które im pokazała że tak naprawdę są w szarej dupie i nie piszę tego jako jakiś fanatyk gta bo nie skończyłem ani jednej wersji oprócz 5 bo reszta była na swoje czasy brzydka, nudna, monotonna. Za to 5 cześć to czapki z głów. Ciekawe co ubi wykombinuje na wiosnę. A tak szanowałem ta firmę dla mnie ostatnie dwa E3 wygrali bezapelacyjne zapowiadając nowe produkcje. Szkoda że w tym przypadku się tak ośmieszają. Tu pełna zgoda z Żywym mogli by sobie darować wersję na ps3 bo to będzie kopanie leżącego jak to zobaczymy i porównamy z dziełem rockstar. Szkoda bo to jedyna pozycja warta zakupienia ps4 się wydawała na premierę. No ale wydawała bo wychodzi na to że prezentuje to się na tyle średnio że nie chcą być porównywanymi ze gra na stare konsole która po prostu lepiej się prezentuje niż ich hiper uber hit na "potwora" ps4 z którego nie mogą wycisnąć więcej niż panowie z rockstar z leciwego ps3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unknown3d 88 Napisano 15 Październik 2013 To jest ich oświadczenie : ''Mamy ambicje, by dostarczyć grę, która będzie wyrazem naszych oczekiwań co do next-genów. Mając to na uwadze, podjęliśmy tę ciężką decyzję o przełożeniu premiery na wiosnę 2014. Wielu z Was zapewne zastanawia się 'dlaczego teraz?'. Staraliśmy się dostarczyć grę na czas, jednak zdecydowaliśmy, że nie chcemy tego robić kosztem jakości. Ze zbliżającą się datą wydania i kończeniu prac nad tytułem, ujrzeliśmy ile szlifowania czeka Watch_Dogs, by było, zgodnie z oczekiwaniami, wyjątkowym i niezapomnianym doświadczeniem.'' Zobaczymy ile w tym prawdy. :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vincent 408 Napisano 15 Październik 2013 To jest ich oświadczenie : ''Mamy ambicje, by dostarczyć grę, która będzie wyrazem naszych oczekiwań co do next-genów. Mając to na uwadze, podjęliśmy tę ciężką decyzję o przełożeniu premiery na wiosnę 2014. Wielu z Was zapewne zastanawia się 'dlaczego teraz?'. Staraliśmy się dostarczyć grę na czas, jednak zdecydowaliśmy, że nie chcemy tego robić kosztem jakości. Ze zbliżającą się datą wydania i kończeniu prac nad tytułem, ujrzeliśmy ile szlifowania czeka Watch_Dogs, by było, zgodnie z oczekiwaniami, wyjątkowym i niezapomnianym doświadczeniem.'' Zobaczymy ile w tym prawdy. :-) Zobaczymy każdy ma swoje zdanie ja tylko wyraziłem swoje że prawdziwym powodem przełożenia premiery jest GTA i tyle. NA samym początku jak zobaczyłem pierwszy gameplay z Watch Dog to byłem zachwycony po całkowitym ograniu GTA jednak cała magia i podniecenie się produkcja Ubi poszła w zapomnienie. Tylko że GTA musiało tez tak wyglądać skoro robili je dobre 5 lat. A Ubi niech dłubie niech mnie zaskoczą tego chce choć mało w to wierzę już po dzisiejszym oświadczeniu ale życzę dobrze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chazy_Chaz 133 Napisano 15 Październik 2013 ja osobiscie jestem zawiedziony. ale co zrobic, w ubi to bardzo czeste.. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Carmamir 2 Napisano 16 Październik 2013 HAHA :) DOSKONALE :D Bundle z Watch Dogs anulowane :> Wybralem Killzone + drugi pad + kamera za £429 :> W sumie idealnie bo wczoraj po Waszych postach nie chcialem padaki a tu taki prezent :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vincent 408 Napisano 16 Październik 2013 Najgorsze jest to że ja Ubisoft strasznie cenię za ostatnie dwa E3 gdzie naprawdę pozamiatali jesli idzie o nowe marki ale własnie takimi akcjami jak ta powyżej z watch dogs to strzelają sobie sami w kolano znowu. Tam będzie fest syf w korporacji już zaczynają mówić że niezadowoleni ze sprzedaży splintera i raymana. Jakoś w rockstar nie narzekają na sprzedaż choć gry wypuszczają co parę lat. Ale niema się co dziwić skoro wypuszczają takie potworki jak Assasin i robiąc jeszcze z tego taśmociąg i liczą że ludzie się rzucą na to coś. Do roboty stwórzcie grę wybitną to kasa będzie się zgadzać sam się dorzucę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unknown3d 88 Napisano 16 Październik 2013 (edytowane) Najgorsze jest to że ja Ubisoft strasznie cenię za ostatnie dwa E3 gdzie naprawdę pozamiatali jesli idzie o nowe marki ale własnie takimi akcjami jak ta powyżej z watch dogs to strzelają sobie sami w kolano znowu. Tam będzie fest syf w korporacji już zaczynają mówić że niezadowoleni ze sprzedaży splintera i raymana. Jakoś w rockstar nie narzekają na sprzedaż choć gry wypuszczają co parę lat. Ale niema się co dziwić skoro wypuszczają takie potworki jak Assasin i robiąc jeszcze z tego taśmociąg i liczą że ludzie się rzucą na to coś. Do roboty stwórzcie grę wybitną to kasa będzie się zgadzać sam się dorzucę Rockstar co roku wydaje jakąś grę. :P 2010 RDR 2011 L.A Noire 2012 MAX PAYNE 3 2013 GTA V, no chyba ,że chodzi Ci o sequele to się zgodzę. :P Edytowane 16 Październik 2013 przez unknown3d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vincent 408 Napisano 16 Październik 2013 Rockstar co roku wydaje jakąś grę. :P 2010 RDR 2011 L.A Noire 2012 MAX PAYNE 3 2013 GTA V, no chyba ,że chodzi Ci o sequele to się zgodzę. :P Tu chodzi o te sequele ale te co podałeś to rzeczywiście wychodziły od razu po sobie co tylko jeszcze lepiej świadczy o tych skurczybykach. A jak mało narzekań :). Dla mnie Watch dogs było takim objawieniem no ale własnie było. Jedna gra starła to w proch. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Carrvine 33 Napisano 29 Październik 2013 "two months are enough to visit los santos, come to chicago in november" ta.. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lindworm 7 Napisano 9 Grudzień 2013 Taka informację dzisiaj znalazłem jeżeli okaże się prawdziwa to jeszcze trochę poczekamy; http://www.watchdogspolska.pl/2013/12/05/oficjalny-poradnik-do-watch-dogs-i-data-premiery/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 13 Grudzień 2013 Czyli czerwiec... hmm, no trochę im się obsunęło... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 13 Grudzień 2013 Ale niema się co dziwić skoro wypuszczają takie potworki jak Assasin i robiąc jeszcze z tego taśmociąg i liczą że ludzie się rzucą na to coś. Ja serdecznie przepraszam za offtopic. Niemniej po E3 czytalem (niestety nie moge teraz na szybko znalezc zrodla) jak ktos z Ubi w wywiadzie mowil ze nie oplaca sie robic pojedynczej gry. I ze kontynuacje sa zwyczajnie oplacalne. Tak wiec tutaj mysle nic sie nie zmieni zreszta nie tylko UBI idzie ta droga. Tak wiec mysle ze W_D to nie bedzie duza piekna gra tylko niestety seria.... Taki teraz prosze pana rynek... A co serii to mozna wybierac te ktore nam pasuja lub porzucic serie jesli sie rozczarujemy. pozdrawiam 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ezils 89 Napisano 10 Styczeń 2014 Cos cicho sie zrobiło o grze czy mi cos umknęło? Prawdopodobnie swoją przygodę z PS4 zaczne od Watch Dogs. Spore nadzieje sobie wiąże z tym tytułem, oby nie było lipy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The_Siemek 1040 Napisano 10 Styczeń 2014 Jest cisza, bo nikt nie wie kiedy będzie premiera (chyba łącznie z Ubi) a nowych/ciekawych materiałów też za wiele się nie pojawia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ezils 89 Napisano 10 Styczeń 2014 Już i tak było ich nawet za dużo. Wciaz czekam na wiecej info o fabule. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vincent 408 Napisano 19 Styczeń 2014 Tak po czasie to już zero podjarki ta grą. Jeszcze niech sie okaże ta produkcja Assasynem w Chicago to już całkowicie będzie skreślona a czuję w kościach że tak będzie. Pomyśleć że jeszcze w listopadzie jak miała wyjść to chciałem kupować ps4 dla tej gry o ja głupi. Panowie z Ubisoftu mieli pecha że wyszło wcześniej tak dobre GTA V(żadnego innego nie skończyłem tak były nudne dla mnie więc żadnym fanem nie jestem). Czuję że to będzie jeden z największych zawodów gry AAA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kes 22 Napisano 10 Luty 2014 Watch_Dogs ukaże się przed końcem czerwca. Zdecydowanie dobra wiadomość ;) http://www.gameinformer.com/themes/blogs/generic/post.aspx?WeblogApp=news&y=2014&m=02&d=10&WeblogPostName=watch-dogs-confirmed-for-release-between-april-and-june&GroupKeys= Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrianosisko 3 Napisano 11 Luty 2014 Fajnie byłoby jakby zrobili serię Watch_Dogs , żeby prezentowało się to mniej więcej jak seria GTA. Co kilka lat nowa część: - Watch_Dogs - Watch_Dogs 2 - Watch_Dogs: Hacking Poland - ... itd, itp. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 14 Luty 2014 Alb Ubi robi sobie reklamę albo ktos im robi koło pióra: http://www.psu.com/a022384/Watch-Dogs-trademark-abandoned-by-Ubisoft- Ni stąd ni z owąd pojawiło się podpisane i zaakceptoane zgłoszenie porzucenia znaku towarowego "Watch Dogs" ...które okazało sie fałszywe. Ubi jest w trakcie przywracania znaku towarowego "Watch Dogs". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vincent 408 Napisano 17 Luty 2014 Oni by mogli już przestać się ośmieszać robiąc znowu jakiś sztuczny hype tylko to w końcu wypuścić. Jak się czyta net to dużo mniej ludzi już na to czeka. Zresztą ja jestem pewny że ta gra jest już dawno skończona bo nie robiło by się reklam typu "Po Los Santos zapraszamy za 1.5 miesiąca do chicago" czy coś w ten deseń w październiku tamtego roku. Hype na tą grę dawno minął wystarczyło się nie bać Gta i skonfrontować się z nim no ale się przestraszyli. Także niech grę wypuszczają a nie bawią się w głupoty bo to już nie jest nawet śmieszne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 5 Marzec 2014 Wchodzę na PSStore w Watch Dogs a tam taka informacja : "Ten produkt pakiet jest spodziewany za 30983 dni, dnia 1/1/2099". To trochę poczekamy sobie :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 5 Marzec 2014 Dokladnie mogli kuc zelazo... ;) a teraz Hype opadl, dla mnie z pozycji obowiazkowej spadl ten tytul na jakis tam moze zerkne... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vincent 408 Napisano 6 Marzec 2014 (edytowane) Dokladnie mogli kuc zelazo... ;) a teraz Hype opadl, dla mnie z pozycji obowiazkowej spadl ten tytul na jakis tam moze zerkne... U mnie to samo. Dziś pojawił się nowy trailer. Co najlepsze podobno z wersji xboxa 360 co już jest całkowicie niezrozumiałe. Projekt ten śmierdzi już strasznie. Wszystko pomieszane. Gdyby gra wyglądała tak wyjeb.. to na bank by nie puszczali ze starszych konsol pierwszego trailera po tak długim czasie. Nieporozumienie. A gdyby jeszcze się okazało że ten trailer by był jednak z nextgenów to już całkowita porażka bo gra wygląda gorzej niż na pierwszych trailerach. . Coś czuję ze po premierze będzie niezwykły płacz ale trza czekać co to nam wymyślili i niby na co potrzebowali tyle czasu przesuwając premierę bo jesli na to żeby gra wyglądała lepiej to im się nie udało po tym nowym trailerze.(oby to był materiał z 360) bo w innym wypadku to będzie fail niesamowity. Ta gra jest już tak napompowana że stało się to już jej przekleństwem a nie atutem. Edytowane 6 Marzec 2014 przez vincent 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 6 Marzec 2014 No właśnie jakoś słabowato wygląda gra na tym trailerze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach